Metų švietėjas 2022

Vasario 9 dieną, jau devynioliktą kartą, Kauno švietimo inovacijų centre vyko Kauno miesto “METŲ ŠVIETĖJAS 2022” šventė.

Ceremonijoje nusilenkta miesto pedagogams, ugdantiems jaunąją kartą – už švietėjišką misiją, nuolatinę inovacijų paiešką, efektyvų bendradarbiavimą su Kauno švietimo bendruomene ir dalijimąsi vertinga pedagogine patirtimi. Tarp 9 pretendentų tapti “METŲ ŠVIETĖJAS 2022” pateko ir Kauno 1-osios muzikos mokyklos fortepijono mokytojas ekspertas, akompaniatorius ekspertas Domantas Milius

“Tikrai labai smagu, kai esi pastebimas ir įvertinamas už vykdomas metodines veiklas miesto ir respublikos mastu. Patekti tarp aktyviausių Kauno miesto, o tikiu, kad ir visos Lietuvos, mokytojų, pretenduojant į Kauno švietimo inovacijų centro “METŲ ŠVIETĖJAS 2022” nominaciją – yra tikras mano aktyvaus pedagoginio darbo įvertinimas, kuris padrąsina ir patvirtina, kad mano vykdoma veikla, vedami autoriniai seminarai, paskaitos bei organizuojami renginiai yra naudingi ir reikalingi.

Dar kartą nuoširdžiai dėkoju Kauno švietimo inovacijų centrui, jo darbuotojui – metodininkui Alvydui Bakučiui už nuoširdų bendradarbiavimą ir linkiu visiems Kauno mokytojams ištvermės ir įkvėpimo pedagoginiame darbe” – dalinosi įspūdžiais fortepijono mokytojas ekspertas Domantas Milius.

Ši nominacija, įsteigta Kauno švietimo inovacijų centro iniciatyva, skirta aktyviausiems miesto mokytojams, skleidžiantiems vertingą metodinę ir pedagoginę patirtį. Ceremonijos metu buvo pagerbti ir pasveikinti visi ankstesniųjų “METŲ ŠVIETĖJAS” vardą pelniusieji įvairių švietimo įstaigų pedagogai bei paskelbtas “METŲ ŠVIETĖJAS 2022”, kuriuo šiais metais tapo Kauno technologijos universiteto inžinerijos licėjaus matematikos mokytoja dr. Vilija Dabrišienė.

Visi “Metų švietėjai” ir pretendentai į nominaciją apdovanoti Kauno pedagogų kvalifikacijos centro suvenyrais ir Kauno valstybinės filharmonijos, Centro socialinio partnerio, bilietais į Kauno valstybinėje filharmonijoje vykstančius renginius.

Gausiai susirinkusius šventės dalyvius sveikino Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, Lietuvos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos atstovas Virginijus Mažeika, Kauno švietimo skyriaus vedėja Ona Gucevičienė, Kauno švietimo inovacijų centro direktorė Rasa Bortkevičienė, nuotaikingus muzikinius kūrinius dovanojo operos solistų trio Liudas Mikalauskas, Ona Kolobovaitė bei Egidijus Bavikinas, kuriems akompanavo Vytauto Didžiojo universiteto Muzikos akademijos docentė Beata Andriuškevičienė.

Didžiuojamės ir džiaugiamės laureatų bei visų miesto pedagogų pasiekimais!

Parengė: Kauno 1-osios muzikos mokyklos administracija
Nuotraukos ir daugiau informacijos:
https://www.facebook.com/kaunosavivaldybe/posts/pfbid02nQUzuAMpejFfLXWbCgSY2xKRi2JuRzo6ZhMw4BxPhqYRgxyotc7tXusa7coEcpejl


Savivaldybės biudžetinė įstaiga
"Kauno 1-oji muzikos mokykla"

Visos teisės saugomos © 2024

Tel: +370 37 422 834
Faksas: +370 37 422 834
Adresas: J. Gruodžio g. 25, LT-44289, Kaunas
Įmonės kodas: 190144649
El. Paštas: info@pirmamuzikos.lt

"... ir tik muzika suteikia gyvenimui spalvas" - Anonimas