Tarptautinis konkursas „ITALIA AWARD 2019“

Jau ne pirmus metus rengiamas tarptautinis konkursas Italijoje, kurortiniame Roseto mieste prie Adrijos jūros.

Jį organizuoja akordeonistas, daugelio tarptautinių konkursų laureatas, įvairių tarptautinių konkursų komisijų žiūri narys ir šio konkurso organizatorius RENZZO RUGGIERI.

2019 birželio 12-20 dienomis į šį tarptautinį konkursą „Italia AWARD 2019“ vyko įvairaus amžiaus jaunieji muzikantai iš daugelio Lietuvos miestų. Kauno 1-osios muzikos mokyklos jaunieji atlikėjai ir jų mokytojai šiame konkurse puikiai pasirodė ir pelnė gražių laimėjimų įvairiuose amžiaus grupėse.

Pats jauniausias buvo Oskaras Labanauskas, kuris skambino fortepijonu ir laimėjo Grand Prix A-kategorijoje (Mokytoja ekspertė Rasa Derbutienė).

Kiti mokiniai akordeonistai: Gilė Burovaitė 1- vieta (Klasikos C-kategorija, mokytoja metodininkė Dainorina Pušinaitienė), Emilis Imša 2-vieta (Klasikos B-kategorija, mokytojas metodininkas Marius Laurynaitis), Faustas Labanauskas 1- vieta (Klasikos D-kategorija, mokytojas Laimonas Salijus), Faustas Vavulo 1-vieta (Variete A- kategorija, mokytoja ekspertė Marija Martinkienė), Dominykas Lazauskas 2-vieta (Variete D-kategorija, mokytoja ekspertė Marija Martinkienė), Augustė Katkauskaitė pelnė Grand Prix (Varietė C-kategorija, mokytoja Kristina Dabravolskaitė), Tadas Demidavičius Variete D kategorijoje pelnė Grand Prix vietą (mokytoja ekspertė Reda Labanauskienė).

Buvo puikiai suderintas konkurso ir dalyvaujančių atlikėjų laisvalaikis. Viena diena skirta ekskursijai į Romą su lietuviškai kalbančia gide. O gyvenant Roseto mieste, lepinomės šiltos Adrijos jūros malonumais. Su gražiais laimėjimais ir maloniais įspūdžiais sėkmingai grįžome į Lietuvą ir esame dėkingi šią kelionę ir renginį organizavusiems Redai ir Mindaugui Labanauskams.

Gražios, spalvingos ir įsimintinos vasaros visiems!

Parengė: mokytoja metodininkė Dainorina Pušinaitienė


Savivaldybės biudžetinė įstaiga
"Kauno 1-oji muzikos mokykla"

Visos teisės saugomos © 2024

Tel: +370 37 422 834
Faksas: +370 37 422 834
Adresas: J. Gruodžio g. 25, LT-44289, Kaunas
Įmonės kodas: 190144649
El. Paštas: info@pirmamuzikos.lt

"... ir tik muzika suteikia gyvenimui spalvas" - Anonimas