1,2% gyventojų pajamų mokesčio paramą

Mieli mokytojai, tėveliai, mokiniai, visi mūsų bičiuliai

Nuoširdžiai dėkui, visiems skyrusiems 1,2 proc. paramą praeitais metais. Mūsų tikslas pasiektas su kaupu ir viršijo visus lūkesčius – surinkome 13450 EUR. Ačiū visiems už jūsų gerumą!

Investuojame visų mūsų mokinių labui taip, kad pokyčius pajaustų kiekvienas mokinys– perkamos mokomosios priemonės: pianinai, akordeonai, liaudies muzikos instrumentai, instrumentai pučiamųjų orkestrui, įvairios ritminės priemonės solfedžio pamokoms. Taip pat finansuojamos kolektyvų koncertinės kelionės. Organizuojami įvairiausi koncertai, konkursai nuo mokyklinių iki tarptautinių siekiant į koncertinę veiklą įtraukti kiekvieną mūsų mokinį.

Sėkmingai pabaigti mokyklos pastato fasadų, stogo, lauko apšvietimo ir dalies langų keitimo darbai. Šiuo metu projektuojame stiklinį reprezentatyvų liftą mokyklos hole.

Brangieji, kviečiu ir toliau pasitikėti mumis ir skirti 1,2 proc. nuo savo sumokėtų mokesčių MŪSŲ MOKYKLAI.

Prašau ir kviečiu visus aktyviai dalyvauti deklaruojant savo metines pajamas ir skiriant GPM 1,2 proc. Kauno 1-ajai muzikos mokyklai. Tokiu būdu lėšos sugrįš tiesiogiai mums visiems – per gražesnę aplinką, naujus muzikos instrumentus, edukacines erdves, koncertines išvykas.

Šiais metais deklaruoti paramą galima tik elektroniniu būdu (popierinės deklaracijos negalioja). Tačiau tai padaryti yra labai lengva. Reikia jungtis per savo el. bankininkystę ir paspausti kelis mygtukus.

Svarbu žinoti mokyklos pavadinimą (Kauno 1 –oji muzikos mokykla) ir kodą 190144649, kurios prašoma suvesti į elektroninę deklaraciją.

Instrukcija yra čia: https://www.pirmamuzikos.lt/2-parama/

Ačiū Jums už geranoriškumą!


Savivaldybės biudžetinė įstaiga
"Kauno 1-oji muzikos mokykla"

Visos teisės saugomos © 2024

Tel: +370 37 422 834
Faksas: +370 37 422 834
Adresas: J. Gruodžio g. 25, LT-44289, Kaunas
Įmonės kodas: 190144649
El. Paštas: info@pirmamuzikos.lt

"... ir tik muzika suteikia gyvenimui spalvas" - Anonimas