Gitaros klasės veikla nuotolinio ugdymo laikotarpiu

2020 metų gruodžio 12 dieną įvyko nuotolinė Viktorina „AR PAŽĮSTI KLASIKINĘ GITARĄ“. Viktorinoje dalyvavo 30 klasikinės gitaros klasės mokinių. Penki mokiniai pademonstravo puikias žinias, Simona Nesteckytė tapo I vietos laureatė, Austėja Grinkevičiutė II vietos laureatė, Eva Petraitis III vietos laureatė, Ilją Elijošius ir Skaiva Stanevičiūtė IV vietos laureatais.

Visi kiti, išbandę savo žinias, mokiniai buvo apdovanoti dalyvio diplomais. Protmūšio komisijos nariai Judita Radomskienė, Aidas Norvaišas ir Inga Raginienė fiksavo sklandžius bei greitus atsakymus į viktorinos klausimus, bei užtikrino tvarką virtualiame konkurse. Viktorinos sumanytoja Giedrė Bankietienė ir bendraautorė Inga Raginienė džiaugėsi dalyvių gausumu ir aktyvumu. Po viktorinos mokinių tėveliai skambino ir rašė padėkos laiškus gražiai atsiliepdami apie protmūšio idėją, kai kurie tėveliai domėjosi kaip galėtų pagilinti savo vaikučių žinias.

Viktorinos iškeltas klausimas „Ar pažįsti klasikinę gitarą?“ atskleidė, jog mokiniai tikrai neblogai pažįsta savo instrumentą, o už tai reiktų padėkoti klasikinės gitaros skyriaus mokytojams už puikų parengimą. Ačiū!

2020 metų gruodžio 15 dieną įvyko mokytojų Ingos Raginienės ir Giedrės Bankietienės mokinių ZOOM platformoje. Kai negalime koncertuoti gyvai, koncertuojame virtualiai. Dalinomės puikia muzika ir nuoširdžiomis emocijomis!

Parengė: vyresnioji mokytoja Giedrė Bankietienė


Savivaldybės biudžetinė įstaiga
"Kauno 1-oji muzikos mokykla"

Visos teisės saugomos © 2024

Tel: +370 37 422 834
Faksas: +370 37 422 834
Adresas: J. Gruodžio g. 25, LT-44289, Kaunas
Įmonės kodas: 190144649
El. Paštas: info@pirmamuzikos.lt

"... ir tik muzika suteikia gyvenimui spalvas" - Anonimas