Su artėjančiom šventėm !!!

Mielieji,

2019 metų pabaigą pasitinkame nuveikę daugybę darbų: sukurta nauja mokyklos interneto svetainė, puikiai organizuoti ir koordinuoti respublikiniai bei tarptautiniai konkursai, užmegztas bendradarbiavimas su daugybe naujų socialinių partnerių.

Kauno 1-sios muzikos mokyklos mokinių šv. Kalėdų koncertas puikiojoje Kauno mieto filharmonijoje – akivaizdžiausias Jūsų profesionalaus pedagoginio darbo įrodymas. Žvitrūs ir nenuilsę mokinių veidai bei tėvelių padėkos už puikų koncertą – geriausia pradžia pradėti švenčių sezoną.

O kas yra Kalėdos? Tai švelnūs praeities prisiminimai, drąsa priimti dabartį ir viltis sutikti ateitį. Tai noras, kad kiekviena gyvenimo diena būtų perpildyta gausių ir amžinų Dievo palaiminimų, ir kad kiekvienas mūsų pasirinktas kelias vestų į dvasios ramybę.

Kalėdos – tai ne laikotarpis ir ne data, bet mūsų būsena: skleisti ramybę ir gerumą, atleisti – tai ir yra tikroji Kalėdų dvasia.

Kalėdos – tai ne laikotarpis ir ne data, bet mūsų būsena: skleisti ramybę ir gerumą, atleisti – tai ir yra tikroji Kalėdų dvasia.

Tegul šventinė nuotaika, pripildžius širdis šviesos, džiaugsmo ir viltingo laukimo, neapleidžia Jūsų visus metus. Lai ateinančiais metais Jus lydi puikios idėjos, energija ir gerovė. Tebus tai naujų galimybių ir sėkmingo bendradarbiavimo metai.

Nuoširdžiai

Kauno 1-osios muzikos mokyklos direktorius

Mindaugas Labanauskas


Savivaldybės biudžetinė įstaiga
"Kauno 1-oji muzikos mokykla"

Visos teisės saugomos © 2024

Tel: +370 37 422 834
Faksas: +370 37 422 834
Adresas: J. Gruodžio g. 25, LT-44289, Kaunas
Įmonės kodas: 190144649
El. Paštas: info@pirmamuzikos.lt

"... ir tik muzika suteikia gyvenimui spalvas" - Anonimas