Koncertas „Muzikuokime šeimoje“

2022 kovo 4 dieną Kauno 1-ojoje muzikos mokykloje vyko tradicinis, jau daugybę metų organizuojamas koncertas „Muzikuokime šeimoje“. Kaip smagu, kad pilnoje palaikančios publikos mokyklos didžiojoje salėje turėjome galimybę paklausyti įvairių sudėčių muzikinių ansamblių, kuriuose kartu pasirodė šeimos nariai, tai tėčiai, mamos, sesės, broliai, pusbroliai, krikšto mama ir kiti giminaičiai. Šių metų šeimyninio muzikavimo koncerte maloniai stebino dalyvių gausa – skambėjo netgi 37 muzikiniai numeriai. Šio unikalaus koncerto metu, į sceną turėjo galimybę sugrįžti ir buvusieji Kauno 1-osios muzikos mokyklos mokiniai, kai kurie jų kartu pasirodė jau su savo vaikais. Buvo nepaprastai gera pakalbinti buvusius mokinius, klausytis džiugių prisiminimų ir po daugybės metų vėl matyti juos pasirodant scenoje, sutikti grįžus namo. Džiaugiamės ir didžiuojamės visais mūsų mokyklos auklėtiniais!

Šeimyninis muzikavimas yra puiki galimybė stiprinti šeimos vienybę, kartu kurti, bendrauti ir mokyti savo vaikus muzikuoti. Tikriausiai visi sutiks, kad muzika yra šeimą vienijanti vertybė, kuri leidžia išauginti kultūringą, dorą ir savo tautos šaknis gerbiantį ir mylintį žmogų. O neretai, pasekdami tėvų pavyzdžiu jaunuoliai ir pasirenka muziko kelią.

Labai dėkojame visiems mokytojams, kurie savo nuoširdžiu darbu ir atsidavimu paruošė tiek daug koncerto dalyvių. O tądien scenoje pasirodė neįtikėtinai daug, net 12 mamyčių ir tėvelių, tarp kurių ir krikšto mamytė!

Taip pat labai dėkojame visiems koncerto dalyviams, ypatingai tėveliams, kurie taip stengėsi, stropiai ruošėsi koncertui ir klausytojams padovanojo tikrą muzikinę šventę.

Mieliems savo artimųjų palaikyti atvykusiems žiūrovams bei visiems norintiems kartu muzikuoti šeimoje linkime sėkmingų repeticijų namuose ir labai jūsų lauksime jau kaip atlikėjų kitais metais, Kauno 1-osios muzikos mokyklos didžiosios salės scenoje. Nuostabiai džiugu, kad iš kartos į kartą – muzika šeimose skamba! Iki pasimatymo!

Koncertą organizavo mokytojos: Neringa Dainelytė, Jolanta Snudaitienė, Silvija Jermakovaitė, Ugnė Stasiukynaitė. Koncertą vedė: Silvija Jermakovaitė.

Parengė: vyresnioji akompaniatorė, mokytoja Silvija Jermakovaitė
Nuotraukos: mokytojos metodininkės Jolantos Snudaitienės


Savivaldybės biudžetinė įstaiga
"Kauno 1-oji muzikos mokykla"

Visos teisės saugomos © 2024

Tel: +370 37 422 834
Faksas: +370 37 422 834
Adresas: J. Gruodžio g. 25, LT-44289, Kaunas
Įmonės kodas: 190144649
El. Paštas: info@pirmamuzikos.lt

"... ir tik muzika suteikia gyvenimui spalvas" - Anonimas