Diplomų įteikimo šventės akimirkos

2020 metų liepos 2 dieną Kauno 1-osios muzikos mokyklos Didžiojoje salėje vyko mokyklos baigimo diplomų įteikimo šventė. Šiais metais Kauno 1-ąją muzikos mokyklą baigė beveik šimtas mokinių.

Diplomų įteikimo šventės akimirkas pagyvino mokytojų Manto Šidlausko (fortepijonas) ir Justino Rimo (perkusija) muzikinis duetas, o sklandžiai ir profesionaliai visą renginį vedė mokytojas Justinas Buta ir Evelina Butienė.

Visa diplomų įteikimo šventė buvo betarpiška ir nuotaikinga. Daugelis muzikos mokyklą baigusių mokinių nusprendė toliau tęsti mokslus Išplėstinio muzikinio ugdymo programoje, kurioje jaunieji muzikantai gilinsis į tuos dalykus, kurie jiems yra arčiausiai širdies. Apie metus, praleistus muzikos mokykloje, aštuntos klasės mokinys Matas P. atsiliepia:

Muzikos mokykla – toks trumpas žodžių junginys, turintis tiek daug reikšmių kiekvienam iš mūsų. Kai kuriems, išgirdus žodžius “muzikos mokykla”, tikriausiai pirmiausia į galvą ateina tokios mintys, kaip nuolatinis grojimas namuose, akademiniai koncertai, ruošimasis konkursams ar festivaliams. Pirma mintis, šovusi man, išgirdus žodžius “muzikos mokykla“, yra draugai ir mokytojai. Žmonės, su kuriais užaugau. Žmonės, kuriuos pažįstu tiek daug metų. Žmonės, kurie visada bus mano gyvenimo dalis. Žmonės, kurie tau rūpi nepaisant to, kiek laiko su jais nebendrauji. Žmonės, kuriuos visada norisi sutikti.

Parengė: Kauno 1-osios muzikos mokyklos administracija


Savivaldybės biudžetinė įstaiga
"Kauno 1-oji muzikos mokykla"

Visos teisės saugomos © 2024

Tel: +370 37 422 834
Faksas: +370 37 422 834
Adresas: J. Gruodžio g. 25, LT-44289, Kaunas
Įmonės kodas: 190144649
El. Paštas: info@pirmamuzikos.lt

"... ir tik muzika suteikia gyvenimui spalvas" - Anonimas