Priešmokyklinio ugdymo mokinių koncertas ,,Muzikinis pusrytėlis“

Balandžio 13 dieną, Kauno rajono Samylų kaimo kultūros centre vyko muzikinė pamoka – koncertas „Muzikinis pusrytėlis“, kuriame dalyvavo Kauno 1-osios muzikos mokyklos priešmokyklinio ugdymo auklėtiniai.

Jauniausių muzikos mokyklos mokinukų  mokytoja metodininkė Irena Bartkuvienė bei koncertmeisteris Domantas Milius paruošė spalvingą ir pavasariškai nuotaikingą muzikinę programą. Vaikai dainavo daineles, tuo pačiu demonstravo muzikinę klausą, ritmo pojūčius, muzikinę atmintį. Žiūrovai taip pat buvo įtraukti į muzikinę pamokėlę – koncertą. Mokytoja su mažaisiais atlikėjais  žaismingai užėmė  žiūrovus muzikiniais pratimais, kuriuose kiekvienas galėjo atrasti ir patirti muzikos garsų ritmiką, lavinti muzikinę atmintį, balsą. Koncerto metu vaikai atliko chorinio dainavimo kūrinius, skirtus vaikams, taip pat sutartinių principu atliekamus kūrinius. 

Pasirodyme galima buvo pamatyti muzikinio lavinimo dermę kartu su įvairiais teatrališkais judesiais – mažieji Kauno 1-osios muzikos mokyklos auklėtiniai  išraiškingai ir labai nuotaikingai perteikė šeštadienio muzikinį pusrytėlį.

Renginio svečiams ir mokinių tėveliams šis pavasarinis renginys atskleidė nuostabius talentus ir potyrius,  kuriuos pademonstravo 5-6 metų amžiaus mokiniai.

Parengė: mokytoja metodininkė Irena Bartkuvienė


Savivaldybės biudžetinė įstaiga
"Kauno 1-oji muzikos mokykla"

Visos teisės saugomos © 2024

Tel: +370 37 422 834
Faksas: +370 37 422 834
Adresas: J. Gruodžio g. 25, LT-44289, Kaunas
Įmonės kodas: 190144649
El. Paštas: info@pirmamuzikos.lt

"... ir tik muzika suteikia gyvenimui spalvas" - Anonimas