Konkursas Slovakijoje

Tarptautinis festivalis – konkursas ,,SNEZNY OSKAR” vyko Slovakijos kalnų vietovėje Stara Lubovna. Jame buvo daug žanrų ir amžiaus kategorijų. Konkurse dalyvavo apie 200 dalyvių, iš kurių geriausi buvo apdovanojami medaliais, laureatų diplomais ir Oskarų statulėlėmis.
Kiekviename žanre buvo tik vienas pirmos vietos Oskaro laimėtojas ir instrumentiniame žanre juo tapo mūsų mokyklos penktos fortepijono klasės, mokytojos ekspertės Rasos Rasimavičienės, mokinė Liepa Juodytė. Antrą vietą pelnė mokytojos ekspertės Editos Matulionienės šeštos klasės mokinys Mantas Vaitkus, trečią vietą mokytojos ekspertės Editos Matulionienės penktos klasės mokinė Brigita Zavarskytė, o diplomante tapo mokytojos Editos Matulionienės šeštos klasės mokinė Brigita Bartkutė.

Konkursantus vertino tarptautinė įvairių meno atstovų žiuri. Konkursas buvo išskirtinis savo organizavimo ypatumais: vyko įspūdingo grožio kalnų vietovėje, dalyviai turėjo pilną maitinimą, galimybę kasdien maudytis baseine, mokytojams buvo nemokamai skirtos SPA grožio procedūros. Visi dalyviai turėjo galimybę dalyvauti ekskursijose į kalnų viršukalnes, Poprado, Košico miestą. Visi grįžo kupini įspūdžių ir noro toliau motyvuotai dirbti ir stengtis siekti kuo geresnių rezultatų.

Parengė: mokytoja ekspertė Edita Matulionienė


Savivaldybės biudžetinė įstaiga
"Kauno 1-oji muzikos mokykla"

Visos teisės saugomos © 2024

Tel: +370 37 422 834
Faksas: +370 37 422 834
Adresas: J. Gruodžio g. 25, LT-44289, Kaunas
Įmonės kodas: 190144649
El. Paštas: info@pirmamuzikos.lt

"... ir tik muzika suteikia gyvenimui spalvas" - Anonimas